Het Corona virus is op zijn terugweg. Gelukkig maar denken we met z'n allen. Doch blijft voorzichtigheid geboden, it ain't over till it's over... . Maar er is nog meer goed nieuws, bij iFinco zijn we niet in "vakantie" modus maar volop aan het werk om jullie te blijven voorzien van de nodige informatie.
Kantoor

Dagelijks ontvangen wij informatie aanvragen voor kredieten & verzekeringen. Voor velen kan dit per e-mail, anderen via een video-call maar niet iedereen is reeds vertrouwd met het gehele digitale gebeuren.

Bij iFinco hebben we onze kantoren voorzien van alle opgelegde Corona eisen, zo ontvangt u bij aankomst een heerlijk ruikende ontsmettende handgel om uw handen te ontsmetten , daarna ontvangen wij u in een open bureel waar wij op meer dan 1,5 meter afstand blijven die we keer op keer ontsmetten en krijgt u een mondmasker EN een balpen uit een gloednieuw geopende zak, die u achteraf gerust meeneemt naar huis, zie het als een Corona geschenk.

Op deze manier voldoen we volledig aan de gezondheidsvoorschriften.

Graag geven wij hier nog even alle mogelijkheden mee om met ons een afspraak te beleven :


Persoonlijk in één van onze kantoren (steeds op afspraak zolang de Corona voorschriften gelden)

* U maakt een afspraak telefonisch (09/224.22.22) of online https://www.ifinco.be/maak-een-afspraak . Wij ontvangen u op kantoor in De Pinte of Evergem.

Telefonisch

* U neemt telefonisch contact op en ontvangt van ons telefonisch alle gewenste informatie waarna wij u digitaal de gevraagde simulaties/offertes/berekeningen bezorgen.

Videocall - Videochat

* U maakt een afspraak telefonisch (09/224.22.22) of online https://www.ifinco.be/maak-een-afspraak.

U hoeft niets te installeren, u ontvangt van ons een beveiligde link waar u na één klik met ons in beeld komt. Tijdens dit moment kunnen we onze schermen delen en kan u volledig meevolgen volgens in onze berekeningsprogramma's.

Ongeachte de manier van afspraak ontvangt u van ons complete berekeningen, offertes en beantwoorden wij uw vragen onmiddellijk.

Steeds tot uw dienst,


Het iFinco team,


Aanvraag betalingsuitstel voor woonkredieten

De energie- en grondstofprijzen zijn de afgelopen maanden enorm gestegen, met grote gevolgen voor de economische situatie van ons land. Door de hoge energieprijzen komt ook de financiële situatie van tal van gezinnen onder druk te staan. In deze context zet ook Ifinco zich in om jou een oplossing aan te bieden.